Maar hier is een lijst met 10 investeringen die historisch gezien vaak als succesvol worden beschouwd:  1. Aandelen van technologiegiganten zoals Apple, Amazon, Microsoft en Google (Alphabet): Deze bedrijven hebben een indrukwekkende groei doorgemaakt en hebben aanzienlijke winst voor investeerders opgeleverd.
  2. Vastgoed: Investeren in onroerend goed kan een stabiele bron van inkomsten zijn, vooral als het gaat om verhuur van woningen of commercieel vastgoed.
  3. Goud: Goud wordt vaak gezien als een veilige haven bij economische onzekerheid en heeft historisch gezien zijn waarde behouden of zelfs verhoogd.
  4. Bitcoin en andere cryptocurrencies: Hoewel ze volatiel zijn, hebben cryptocurrencies zoals Bitcoin aanzienlijke rendementen opgeleverd voor investeerders die vroeg zijn ingestapt.
  5. Obligaties: Obligaties kunnen een stabiele inkomstenstroom bieden en zijn over het algemeen minder volatiel dan aandelen.
  6. Indexfondsen: Deze fondsen volgen een index zoals de S&P 500 en bieden diversificatie tegen lage kosten, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor langetermijnbeleggers.
  7. Investeren in jezelf: Het volgen van opleidingen, trainingen of het ontwikkelen van vaardigheden kan op lange termijn een van de beste investeringen zijn.
  8. Blue chip-aandelen: Dit zijn aandelen van gevestigde en financieel sterke bedrijven met een lange staat van dienst van winstgevendheid en stabiliteit.
  9. Startups: Investeren in innovatieve startups met een veelbelovend product of dienst kan aanzienlijke rendementen opleveren, hoewel het ook risicovol kan zijn.
  10. Kunst en verzamelobjecten: Sommige kunstwerken, vintage auto’s, wijn en andere verzamelobjecten kunnen in waarde stijgen na verloop van tijd, hoewel het moeilijk is om de toekomstige waarde ervan te voorspellen.

Tip: goed boek over investerenAbout The Author