Hier is een lijst van enkele opvallende en succesvolle deals die zijn gesloten op het tv-programma “Shark Tank” met de hoogste omzet. De allerbeste deal (na Doorbot – maar waarbij geen deal werd gesloten) is van Lori Greiner met het product “Scrub Daddy (zie ook video hier beneden). Hier zijn tien van de topdeals tot dat moment: 1. Doorbot: Nu bekend als het bedrijf RING welke onlangs is gekocht door Amazon. Er werd echter geen deal gesloten in shark tank. Het bedrijf werd gekocht in 2018 door Amazon voor 1.2 MILJARD !!!!!
 2. Scrub Daddy: Een schuurspons met een lachend gezicht dat van textuur verandert op basis van de watertemperatuur, sloot een deal met Lori Greiner voor $200.000 voor 20% van het bedrijf. Het bedrijf heeft nu ongeveer een jaar omzet van 80 miljoen per jaar en is circa 300-400 miljoen waard.
 3. Groovebook: Een abonnementsdienst die klanten elke maand gratis een fotoalbum toestuurt, ging akkoord met een deal met Mark Cuban en Kevin O’Leary voor $150.000 voor 80% van het bedrijf.
 4. Lori Cheek: Lori Cheek pitchte haar online datingservice, “Cheek’d,” en sloot een deal met Mark Cuban voor $100.000 voor 10% van het bedrijf.
 5. Tipsy Elves: De makers van lelijke kersttruien sloten een deal met Robert Herjavec en maakten naam voor zichzelf. De exacte voorwaarden werden niet op de show bekendgemaakt, maar er werd gemeld dat ze miljoenen aan omzet genereerden na hun optreden.
 6. Wicked Good Cupcakes: Een moeder-dochter duo dat cupcakes in potten verkocht, sloot een deal met Kevin O’Leary voor $75.000 voor 20% van het bedrijf.
 7. BuggyBeds: Een bedrijf dat producten aanbiedt voor detectie en preventie van bedwantsen sloot een deal met Barbara Corcoran voor $250.000 voor 25% van het bedrijf.
 8. Rugged Maniac: Een bedrijf dat obstakelraces organiseert, sloot een deal met Mark Cuban en Daymond John voor $1,75 miljoen voor 10% van het bedrijf.
 9. Squatty Potty: Een product ontworpen om te helpen bij betere stoelgang, sloot een deal met Lori Greiner en gasthaai, Sara Blakely, voor $350.000 voor 10% van het bedrijf.
 10. Nuts ‘N More: Een bedrijf dat pindakaasproducten met veel eiwitten maakt, ging akkoord met een deal met Mark Cuban voor $250.000 voor 35% van het bedrijf.
 11. Lumio: Een vouwbare, boekvormige lamp die zowel praktisch als artistiek was, sloot een deal met Robert Herjavec voor $350.000 voor 10% van het bedrijf.

Houd er rekening mee dat de uitkomsten van deze deals mogelijk zijn veranderd sinds mijn laatste update, en ik raad aan om het laatste nieuws en informatie te controleren voor eventuele updates over deze bedrijven.About The Author