Op zoek naar de beste blondjes moppen? Domme blondjes? De mooiste moppen uit Nederland en Belgie. Bekende en onbekende moppen. Hieronder verzameld middels een top 100. De moppen staan niet in volgorde maar zijn wel de allerleukste blondjes moppen. Bekijk ook onze top 100 moppen hier.1). Zwanger

Een blondje belt haar beste vriendin met geweldig nieuws: “Ik heb een zwangerschapstest gedaan!” Waarop haar vriendin vraagt: “En, waren het moeilijke vragen?”

2). Toronto

Een vliegtuig is onderweg naar Toronto als een blondje opstaat en naar de business class gaat en daar gaat zitten. De stewardess ziet dit en vraagt of ze haar ticket mag zien. Ze vertelt het blondje dat ze niet heeft betaald voor business class en dat ze terug moet.

Het blondje antwoordt: “Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Toronto en ik blijf HIER zitten.”

De stewardes gaat naar de cockpit en vertelt de piloot en copiloot dat er een blondje onterecht in de busniess class zit en dat ze niet terug wil. De copiloot gaat naar het blondje toe en legt uit dat ze terug moet naar haar normale stoel.

Het blondje antwoordt: “Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Toronto en ik blijf HIER zitten.”

De copiloot vertelt het de piloot en zegt dat hij maar de politie moet waarschuwing zodat ze haar kunnen arresteren wanneer ze landen, want dit blondje wil het maar niet begrijpen.

De piloot zegt: “Is het een blondje? Ik handel het wel af, ik ben getrouwd met een blondje, dus ik spreek Blonds.” De piloot gaat naar haar toe en fluistert wat in haar oor en het blondje zegt: “Ow, sorry!” en staat op en gaat naar haar normale stoel toe.

De stewardes en de copiloot zien dit vol verbazing aan en vragen de piloot waarom ze nu wel weggaat. De piloot zegt: “Ow, simpel, ik vertelde haar dat de business class niet naar Toronto ging.”

3). Schoenen

Er loopt een dom blondje op straat met twee verschillende schoenen aan haar voeten.
Onderweg komt ze haar vriendin een brunette tegen.
Zegt de brunette: “Je hebt twee verschillende schoenen aan.”
Antwoord het blondje: “Ik begrijp er niks van, ik heb thuis nog zo’n paar staan.”

4). Verrekijker

Een dom blondje krijgt een cadeau van haar vriend. Het is een verrekijker en er staat “20 x vergroot” op.
Wat later zegt het domme blondje: “ik kijk er nu al voor de 21ste keer in en hij doet het nog steeds…

5). Post

“Linda, heb je die brief gisteren naar de post gebracht?”
“Ja, meester. Ik heb hem voorzichtig in de bus gestopt toen niemand het zag. Dat is alweer een postzegel uitgespaard.”

6). Groen

Er staan 2 domme blondjes bij het stoplicht. Zegt de een: ‘Het is groen.’. Zegt de ander na even nadenken: uhm een kikker?

7). Glazen

Waarom doet een dom blondje haar bril af bij een alcoholcontrole ?

Antwoord: Dat scheelt weer 2x glazen

8). 2de hands

Twee domme blondjes zitten sinds hun aankoop van een 2de hands auto elke dag in dat autootje. Op zichzelf niets bijzonders, maar zij starten de auto nooit en rijden er helemaal niet mee. Na twee maanden vond de overbuurman het welletjes en wilde er het fijne weten van dat bizarre ritueel. De stoute schoenen aangetrokken en stapte op de blondjes af toen zij weer in hun autootje zaten. “Goedemorgen dames, hoe gaat het met jullie? En uhh…,vertellen jullie eens wat jullie nu elke dag in deze auto doen zonder weg te rijden?” Met een verhoogd stemmetje antwoordde het ene domme blondje: “Nou ja, het zit zo, wij hebben heel vaak gehoord dat als je een 2de hands auto koopt dat je genaaid wordt. Nou en daar wachten we nu op!”

9). 10 moppen

10). Zee

Een blondje toont haar tattoo, een schelp, op de binnenkant van haar dij… Haar vriend vraagt waarom ze zo ‘n tattoo op die plaats liet zetten??? Ze antwoordt:”Als je je oor ertegen legt, kun je de zee ruiken”.

11). Winnen

Waarom gooit een dom blondje de dobbelstenen tegen het plafond: wie het hoogst mag beginnen…

12). Pil

Dom blondje dat al 6 maanden zwanger is gaat naar de dokter.
“Ik zou graag aan de pil beginnen” zegt ze tegen de dokter.
Waarop de arts verbaasd zegt: “Dat heeft toch geen zin meer, je bent immers toch al zwanger”.
Dom blondje zegt verontwaardigd:”Mijn vriend heeft nog een ander gaatje bij me gevonden en ik wil niet ook nog een bult op mijn rug

13). Magnetron

Komt een dom blondje in een electrowinkel.
Daar ziet ze een prachtige televisie staan en ze zegt
de verkoper: “voor mij dit televisietoestel a.u.b.”
Waarop de verkoper antwoordt: “ik verkoop niet aan domme blondjes!”
Het dom blondje besluit hierop naar de kapper te gaan en laat haar haar
zwart verven.Terug in de electrowinkel vraagt ze opnieuw naar de televisie.
De verkoper zegt echter opnieuw: “ik verkoop niet aan domme blondjes!”
Het dom blondje gaat terug naar de kapper en laat zich volledig kaal scheren.
In de electrowinkel zegt ze: “ik zou graag dit televisietoestel kopen.
” De verkoper weeral: “ik verkoop niet aan domme blondjes!”
“Maar?” vraagt het domme blondje, “hoe weet jij eigenlijk dat ik een dom
blondje ben?”Waarop de verkoper: “dat is geen televisie, dat is een magnetron…

14). America

Een dom blondje gaat naar America op vakantie. Daar staat ze bij de bushalte een sigaret te roken. Het regent heel hard en haar sigaret regent uit. De vrouw naast haar staat eveneens een sigaret te roken. Zij echter pakt een condoom uit haar tas rolt die over haar sigaret heen en rookt gewoon door. Het domme blondje denkt:”Dat is een goed idee”en loopt naar een drogisterij. Ze zegt tegen de man achter de toonbank :”One condom please !” De man antwoord : “What size” waarop het blondje antwoord : “I don’t know, but it has to fit a Camel”.

15). Haar

Er staat een dom blondje onder de douche.
Dom blondje: “Mam, waar staat de shampoo?”
Mam: “Het staat op de plank in de groene fles.”
Dom blondje: “Nee, dat is voor droog haar en mijn haar is al nat.”

16). Vliegtuig

Een blondje is passagier aan boord van een tweepersoons-vliegtuigje wanneer de piloot plotseling een beroerte krijgt en sterft. In paniek grijpt ze de microfoon en roept: “Mayday, mayday, ik ben Betty, aan boord van een vliegtuig en de piloot is zojuist doodgevallen!” Op de luchthaven vangt men haar noodkreet op en een rustige stem antwoordt: “Maakt u zich geen zorgen mevrouw, wij praten u er wel veilig doorheen. Maar wat ik moet weten is uw hoogte en positie.” “Eén meter vierenzestig en ik zit vooraan…”

17). Postkantoor

Een dom blondje staat aan het loket van het postkantoor. Zij wil graag geld opnemen. De medewerker vraagt: “Kunt u zich legitimeren?” Het domme blondje pakt een spiegeltje uit haar handtas, kijkt er nadrukkelijk in en zucht opgelucht: “Ja hoor, ik ben het echt.”

18). Cola

Een blondje komt in een bar waar een frisdrankautomaat staat. Ze doet er een paar euro’s in en vervolgens komt er een blikje cola uit de automaat. Ze doet nog meer euro’s in de automaat en er rollen nog meer blikjes uit. Ze blijft euro’s inwerpen en er blijven blikjes uit de automaat komen. Een man die achter haar staat vraagt of hij de automaat ook even mag gebruiken, waarop ze antwoordt: “Rot op, zie je dan niet dat ik aan het winnen ben?”

Meer moppen hier

About The Author