Wat is de beste smarthome verlichting in 2019/2020? Wat maakt de slimste verlichting slim? Wat voor opties en keuzes zijn er? Om tot een beste top 10 slimme verlichting te komen hebben gekeken naar de volgende producteigenschappen:  1. Prijs
  2. Kleuren
  3. Platform & apps
  4. Gebruikersgemak
  5. Slimme opties

(1). Philips Hue White and Color Ambiance – Starterskit

Dankzij de drie slimme lampen, de Hue bridge en de Hue dimmer switch, beschik je over een divers verlichtingssysteem met de meest uitgebreide slimme opties. Synchroniseer je de verlichting met bijvoorbeeld films, muziek en je favoriete games.

Bedien je de lampen in huis eenvoudig met je smartphone, tablet of koppel de lampen met Siri van de Apple HomeKit of de Google Assistant/Home & bedien de verlichting ook met je stem.

Prijs: 79,00
Nadeel: Via de meegeleverde hub koppel je de lampen
Voordeel: totaal pakket & hoge kwaliteit

Bekijk laagste prijs hier

(2). Trust Smart Home – Dimbare E27 Led Lamp

Mooie led-lamp met wit & gekleurd licht. Ideaal voor mensen die nog geen ervaring hebben met slimme verlichting of maar één slimme lamp willen hebben voor bijvoorbeeld de huiskamer.

De lamp kun je bedienen met een ZigBee afstandsbediening, Trust Control Station of met andere ZigBee gecertificeerde systeem zoals Philips Hue of IKEA TRÅDFRI en het KlikAanKlikUit systeem. In de app kun je gebruik maken van verschillende sferen, effecten en kun je het licht bijvoorbeeld dimmen.

Prijs: 49,00
Nadeel: Duurder
Voordeel: Te bedienen / koppelen met meerdere platformen, dimbaar

Bekijk laagste prijs hier

About The Author