De top 100 Apple Watch  met alle specificaties, functies , apps , mogelijkheden en meer. Wat kan de Apple Watch allemaal? Wat doet de Apple Watch ? Hoe werkt de Apple Watch ? Wat zijn de beste apps voor de Apple Watch? Oftewel het Apple Horloge. Is deze Gadget echt cool? Hieronder een overzicht met de top 10 functies van de Apple Watch, de top 10 beste apps voor de Apple Watch,

AppleWatch

1. Bellen met de Apple Watch

Bellen en gebeld worden op je horloge? Ja, toch wel de nummer 1 functie. Ja, de tijd lezen …. die komt ook nog.  Maar bellen en gebeld wor kan met de Apple Watch. Bekijk het filmpje: beantwoord inkomende gesprekken en zoek naar je vrienden in de telefoonlijst en bel ze. Of geef gewoon met de Nederlandse Siri een spraakcomando en je vrienden worden voor je gebeld….

2. Berichten ontvangen en versturen

Je kunt je iPhone gewoon in je zak of tas laten. Berichten (imessages/sms) komen op je Apple Watch binnen en je kunt ze zelfs beantwoorden (via het scherm).

3. Horloge 300x

Je kan je Apple watch ook helemaal personaliseren. Een mooie uiterlijk, wallpaper, de wijzers zijn allemaal in te richten. Met de Apple Watch heb je zo’n 300x verschillende stijlen horloges in 1x.

4. Digital Touch communicatie

De Digital Touch-feature met je beste vrienden. Apple Watch maakt een overzicht van je beste vrienden in een overzicht welke je met 1x druk een berichtje kunt sturen, een foto of een gesproken bericht (walki talki idee). Er zijn ook diverse instelling mogelijk per vriend: bijvoorbeeld een

5. Spraakcomandos geven via Siri

Net als op de andere devices van Apple is ook Siri beschikbaar op de Apple Watch. Via je smartwatch geef je opdrachten: zoek op internet, bel oma, open agenda etc. Heel cool.

6. Navigeren met Maps

Navigeren met Maps via je Apple Watch. Dus een TomTom op je pols. Hij geeft aanwijzingen voor de route zoals op je iphone.

7. Afstandsbediening

De Apple Watch werkt ook als afstandsbediening voor de muziek op je iPhone, voor het bedienen van je Apple TV thuis, maar er zijn ook al diverse apps beschikbaar voor bediening van lichten thuis (aan/uit/dimmen), het bekijken van je camera thuis etc. Tevens kan je je iphone bedienen: op flight modus zetten, settings veranderen etc.

8. Betalen via Apple Pay

In Amerika kan je al contactloos betalen bij zo’n 100.000 verschillende verkooppunten. Of het in Nederland ook mogelijk zal zijn is nog niet helemaal duidelijk.

9. Apple fitness en health (gezondheid)

De Apple Watch helpt je je sport en/of gezondheidsdoelen te behalen. Het horloge meet: je hartslag, stappen, snelheid en weet zo hoeveel calorieeen je hebt verbrand, hoeveel meters je hebt afgelegd etc. Bekijk de video.

10. Coole apps

De installatie van de apps gaat via je iphone. De beste en voor nu bekende apps welke beschikbaar zijn voor de Apple Watch zijn bijvoorbeeld:

1. RunKeeper en Nike Running zijn apps die echt niet mogen ontbreken voor de hardlopers onder ons

2. Places Around is een locatie app die alles in de buurt weergeeft:  pinautomaten, restaurants, parkeergelegenheden en winkels

3. Launch Center Pro is zeer cool

4. Feed Wrangler  goede app om RSS te lezen…

5. TL;DR Email app om snel email te lezen

6. Clear voor todo’s en lijstjes

7. OmniFocus 2 voor takenbeheer en todo lists

8. Facebook app toch weer als eerste aanwezig

9. Lees je twitter berichten op de Twitter app

 

11. Apple Watch prijs en uitvoeringen

De Amerikaanse prijs van de Apple Watch bedraagt 349 dollar en in ons land wordt het apparaat vanaf 399 euro beschikbaar. Er komen drie verschillende soorten: een Apple Watch voor doorsnee gebruikers, de Watch Sport voor actieve gebruikers met een rubberen polsband en de Watch Edition voor een meer premium uitstraling. Zoals je ziet in de afbeeldingen hieronder heeft deze versie een fraai gouden design.

Apple Watch

Apple WatchDe Apple Watch is het meest standaardmodel voor doorsnee gebruikers. De Watch is gemaakt van roestvrijstaal en het scherm wordt beschermd door een laagje krasbestendig en flexibel glas. Je hebt de keuze uit drie verschillende leren bandjes (waaronder één van Nederlandse makelij), een schakelarmband, een Milanees net-bandje en een van synthetisch rubber. Alle modellen zijn voorzien van een draaiknop aan de rechter zijkant, de zogenoemde Digital Crown, waarmee je door de interface navigeert. De prijzen van de Apple Watch-collectie starten vanaf 649 (38mm-model) en 699 euro (42mm-model) en lopen op tot 1249 euro, afhankelijk van het bandje dat je kiest.

Watch Sport

Apple Watch sportVoor de sportievelingen onder ons is er de Apple Watch Sport, met een behuizing van een licht soort aluminium in de kleuren zilver en spacegrijs. Het scherm is niet van saffierglas maar van Ion-X glas, dat eveneens sterk is. De bijhorende band van rubber komt beschikbaar in vijf verschillende kleuren: wit, blauw, groen, roze en zwart. Het voordeel van de Sport is dat hij tegen een stootje kan. Ook is deze versie van de Apple Watch bestand tegen stof en water. Het kleinste model (38 millimeter) van de Watch Sport kost 399 euro, de prijs van het grotere 42 millimeter-model bedraagt 50 euro meer.

Watch Edition

Apple Watch editionZie je je horloge als een mode-accessoire, dan kun je gaan voor het premium model genaamd Watch Edition. Dit apparaat heeft een 18-karaats gouden behuizing die twee keer zo sterk is als standaard goud. Het display wordt beschermd door gepolijst saffierglas. Bandjes komen in leer en rubber beschikbaar. Ga je voor deze editie, houd dan rekening met een fiks prijskaartje. De Watch Edition kost 11000 (38 millimeter) of 13000 (42 millimeter) euro en wordt in gelimiteerde oplage uitgebracht. Kies je een model met een luxer bandje, dan betaal je maximaal 18.000 euro.

 About The Author